ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Celsus'ta İtalyan esintisi

Celsus'ta İtalyan esintisi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Celsus'ta İtalyan esintisi

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV), Kültür ve Turizm Bakanlığı, İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Kalkınma Ajansı’nın katkıları, Eczacıbaşı Topluluğu’nun ana sponsorluğu, Portekiz Büyükelçiliği, İzmir İtalya Konsolosluğu ve İzmir Goethe Enstitüsü işbirliği ile düzenlediği 33. Uluslararası İzmir Festivali, en sevilen mekânlarından biri olan Celsus Kütüphanesi 25 Haziran 2019 Salı akşamı İtalyan Esintisi ile ferahlayacak.

Günümüzün en yetenekli genç yıldızlarından soprano Mariasole Mainini, belkanto tenor olarak parlak bir kariyere sahip Nile Senatore ve piyanist Giorgio D’ Alonzo, İzmir İtalya Konsolosluğu işbirliği ile katıldıkları 33. Uluslararası İzmir Festivali’nde İtalyan Opera geleneğini temsil eden seçkin bir repertuar sunacak. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’nın Çocuk Belediyesi yola çıkıyor
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'dan Bauermann'a teşekkür

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?