ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Bulgaristan ekibi Kaymakam Çalışır'ı ziyaret etti

Bulgaristan ekibi Kaymakam Çalışır'ı ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bulgaristan ekibi Kaymakam Çalışır'ı ziyaret etti

Karşıyaka 23 Nisan Şenlikleri için şehrimize davet edilen Bulgaristan ekibi Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır'ı ziyaret etti.

Karşıyaka'nın çeşitli bölgelerinde yaptıkları gösterilerle bugün beğeni toplayan Bulgaristan Çocuk Grubu Karşıyaka'ya hayran kaldı. Grubu Karşıyaka'ya getiren Bulgaristan'ın en iyi dans eğitmenlerinden birisi olan Bulgar Türklerinden Ceylan Demir, bugün ekibiyle birlikte Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır'ı ziyaret etti. Demir, gördükleri ilgiden son derece mutlu olduklarını ifade ederek, kaymakam Çalışır'ı yaşadığı Plevne'ye davet etti.
Ceylan Demir, "Karşıyaka çok güzel. Burada bizi bağırlarına bastılar. Çocuklarımız büyük ilgi gördü. Giderken mutlaka ağlayacaklar. Çocuklarımızı evlerinde misafir eden TAKEV ailelerine de çok teşekkür ederiz" dedi.   

www.karsiyakahaber.com

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 23 Nisan İzmir’de coşkuyla kutlandı
Sonraki Haber Karşıyaka Sanat Derneği TSM Korosunun konseri bu akşam...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?