ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Borat'a ödülünü Kaymakam Yücel teslim etti...

Borat'a ödülünü Kaymakam Yücel teslim etti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Borat'a ödülünü Kaymakam Yücel teslim etti...

İzmir İl Dernekler Müdürlüğü “Yaşam Boyu Gönüllülük Ödülü” ve “20. Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güçbirliği Ödülü”ne layık görülen ancak rahatsızlığı nedeniyle bu törenlere katılamayan Türk Kadınlar Birliği Karşıyaka Şubesi Başkanı Yengi Borat’a teslim edildi.

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel tarafından Yengi Borat’a ödül verilmesi için Karşıyaka Eski ev- Kültür Cafe’de bir tören düzenlendi. Ödül töreninde Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel kısa bir konuşma yaptı. Ödülü alan Yengi Borat ise yaptığı konuşmada arkadaşlarını överek, “İnsanlar çalıştığı zaman ödüller alabiliyor. Kaymakam beyin elinden ödülü almak beni çok mutlu etti” dedi.

Törene Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel,Türk Kadınlar Birliği Karşıyaka Şubesi Başkanı Yengi Borat, KASİAD başkanı Süleyman Özsakallı, Karşıyaka Birliği Dernekler Federasyonu Derneği Başkanı Mehmet Yıldırım, Türkiye Yardım Sevenle Derneği Karşıyaka Şube Başkanı Neriman Damga, Atatürkçü Düşünce Derneği Karşıyaka Şube Başkanı Tuna Aslan, bazı STK yönetici ve üyeleri ile yaklaşık 70 kişi katıldı. Karşıyaka Birliği Dernekler Federasyonu Derneği Başkanı Mehmet Yıldırım tarafından Gümüş işlemeli bir takı ve çok sayıda çiçek verildi.

Eski İzmir Valisi ve İçişleri Bakanlarımızdan Kutlu Aktaş'ın eşi, şehir gönüllüsü merhum Tülay Aktaş'ın 1996 yılında ölümünün ardından İzmir' deki 300'e yakın sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek oluşturduğu "Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güçbirliği” bu yıl 20. Kez ödül verildi.

Haber ve Fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Halil Hüner'in acı günü
Sonraki Haber Karşıyaka’da 7’den 70’e tiyatro şöleni

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?