ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Bir Tango Yolculuğu

Bir Tango Yolculuğu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bir Tango Yolculuğu

İzmir Devlet Opera ve Balesi Solist Sanatçısı Teyfik Rodos ile Kültür Bakanlığı İstanbul Devlet Çok Sesli Korosu Sanatçısı Dilek Türkan 14 Şubat Sevgililer Günü için Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde “Bir Tango Yolculuğu” Konseri düzenledi. Türk ve Arjantin Tangolarından oluşan 22 esere Tutku Dans Okulu'nun tango dansları eşlik etti.

Teyfik Rodos ve Dilek Türkan'ın birlikte oluşturdukları repertuar ile 3 yıl önce çıktıkları “Bir Tango Yolculuğu” 14 Şubat Sevgiler Günü için hazırlanan özel repertuar ile devam etti. Toplam 22 eserden oluşan konserde Arjantin Tango’dan Carlos Gardi’nin Cantamos Corazon gibi tanınmış eserlerinin yanı sıra, Türk Tangolarından Özleyiş, Papatya Gibisin, Mazi Kalbimde Bir Yaradır, Denizde Akşam, Ayrılık, Aşk Mevsimi, Çok Ağladım, Simsiyah Saçların gibi unutulmaz eserler yer aldı. Bu unutulmaz eserlere eşlik eden Sanart Tango Orkestrası'ndaki Arjantinli sanatçılardan Bandoneon’da Gustavo Battistessa, gitarda Ricardo Moyano ile kemanda İlhan Çınar, gitarda Ali Öztürk ve kontrbasta Bülent Oralperformansları ile büyük beğeni topladı.

Yaklaşık bin 200 kişinin izlediği konser izleyicilerden tam not aldı. “Bir Tango Yolculuğu” Sevgililer Günü Özel Konseri 15 ve 16 Şubat'ta da Kıbrıs'ta, Kıbrıs Senfoni Orkestrası eşliğinde izleyici ile buluşacak.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kadınlar, Karşıyaka Çarşı'da dans ederek yürüdü
Sonraki Haber Dr. Cemil Tugay Çameria Arnavutları'yla tanıştı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?