ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Başkanlar ''Tiyatro ve Şehir''i konuştu

Başkanlar ''Tiyatro ve Şehir''i konuştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkanlar ''Tiyatro ve Şehir''i konuştu

İzmir Devlet Tiyatrosu'nun düzenlediği Pazartesi söyleşilerinin bu ayki konusu Tiyatro ve Şehir oldu. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş ve Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Yaşar Ürük moderatörlüğünde, kentte sanat faaliyetleri ve projeleri üzerine konuştu.

Belediye Başkanları, İzmir'de bulunan özel tiyatrolara destek olmak amacıyla var olan projelerinden bahsederken, gerek sahne tahsisleri gerekse faaliyetlerini kolaylaştıracak aşamalarda farklı çözümlerin üretilmesi gerekliliği vurgulandı. Başkanların her biri sanatsal faaliyetler için imkânları dâhilinde üretilen projelere destek vermeye çalıştıklarını belirttiler.

Söyleşi sonunda, Belediye Başkanlarına katılımlarından dolayı teşekkür etmek ve İzmir Devlet Tiyatrosu adına plaketlerini vermek üzere sahneye davet edilen, İzmir Devlet Tiyatrosu Sanat Yönetmenimi Tayfun Erarslan; özel tiyatroların oyunlarını ve etkinliklerini tanıtmak, bilet satışlarını yapmak üzere şehrin belirli noktalarına “Sanat Gişeleri” yapılması gereksinimini ve bu konuda belediyelerin desteklerini rica ettiklerini belirterek, konuşmasını tamamladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Atila Sertel: ''İzmir'in ulaşım projelerinin takipçisi olacağız''
Sonraki Haber Karşıyaka Alanyaspor maçı için kampa girdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?