ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Ağlayarak ayrıldılar...

Ağlayarak ayrıldılar...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ağlayarak ayrıldılar...

Karşıyaka Belediyesi tarafından, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen 27. Uluslararası Karşıyaka Çocuk Şenliği sona erdi.

7 ülkeden 129 konuk çocuğun renklendirdiği Karşıyaka'daki gösteriler büyük ilgi gördü.
Son akşam kafile başkan ve yöneticilerinin onuruna resepsiyon verildi. Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve eşi Öznur Tugay'ın evsahipliği yaptığı Gondol Kafedeki resepsiyona Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, Karşıyaka Emniyet Müdürü Kaan Coşkun, Karşıyaka İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, Türk Kızılayı Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz ile sponsor temsilcileri ve konuk ülke kafile başkanları ile yöneticileri katıldı. 
Neşe içinde geçen gecenin ardından sabah ülkeler konuk olarak  bulundukları aileler tarafından okullarına getirildi ve burada da hüzünlü veda sonrasında memleketlerine doğru yola çıktılar. Konuk öğrencilerin gözyaşları dikkatlerden kaçmadı. Aynı şekilde Karşıyakalı öğreenciler de konuk arkadaşlarından ayrılmanın üzüntüsünü yaşadı. 
www.karsiyakahaber.com 
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Baykuş seferleri bu gece başlıyor...
Sonraki Haber 38 ülkenin profesyonelleri İzmir’de buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?