ANA SAYFA > İZMİR > Zarlar atıldı, hasta çocuklar kazandı

Zarlar atıldı, hasta çocuklar kazandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Zarlar atıldı, hasta çocuklar kazandı

Topluma hizmet edinmeyi ilke kabul eden Lions kulüpleri, yine örnek bir kampanyaya imza attı. 118 R Federasyonu 3. Bölge kulüpleri işbirliği içinde tavla turnuvası gerçekleştiren lionlar, turnuva geliri ile hastaneye solunum cihazı aldı.

“Bir Nefes de Sen Ol” isimli tavla turnuvası  Karşıyaka , Karşıyaka Yalı, Atakent ve Mersinli Lions Kulüpleri ile Mersinli ve Karşıyaka Leo Kulüpleri işbirliğinde gerçekleşti. Komite başkanı Hakan Akyıldız’ın önderliğinde yapılan duyurular sonrası turnuvaya yaklaşık 150 kişi katkı koydu. Karşıyaka Mavişehir Tay Park’ta gerçekleştirilen turnuva hem çekişmeli hem de oldukça neşeli geçti. Ayduk Yapı A.Ş., Fuga Mobilya, Çorapçıoğu  Kuyumculuk, Ajans Neva, Prömiyer Dans Akademi  sponsorluğunda yapılan turnuvada Recep Çökten birinci, Mert Mertadam ikinci, Gözde Üçkardeş ise üçüncü oldu.

Tavla turnuvasının hem üyeler arasında birlik ve beraberliğin artmasına aracı olduğunu, hem de sosyal amaca hizmet ettiğini belirten 3. Bölge Başkanı Arif Çorapçıoğlu “Turnuvamıza başta Karşıyaka Belediyesi olmak üzere sahip çıkan çok kişi oldu. Yarışma hem heyecanlı hem de eğlenceli geçti. En önemlisi de çocuk hastanesi için solunum cihazı kazandırmamız oldu. Bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.    

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hamur işleri ve şeker daha çok acıktırıyor
Sonraki Haber Yük treni arızalandı, İZBAN seferleri aksadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?