ANA SAYFA > İZMİR > Zabıta gıda denetimini sürdürüyor

Zabıta gıda denetimini sürdürüyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Zabıta gıda denetimini sürdürüyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri gıda fiyatlarını ve satılma koşullarını denetlemeye devam ediyor. Sosyal mesafeyi gösteren etiketler de yaygınlaştırılıyor.

Türkiye’de ilk koronavirüs (Covid-19) vakasının görülmesinin üzerinden 17 gün geçti. İlk günden bu yana salgının büyümesini önlemek için çalışmalarını aralıksız sürdüre İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri her geçen denetim ve önlemlerini artırıyor.

Gıda satışları denetleniyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, dün de gıda satışı yapan marketleri denetleyerek fahiş fiyatla satış yapan işyerleri hakkında işlem yaptı. Gıda satışı yapılan yerlerde hijyen koşullarını da kontrol eden zabıta memurları, yasal işlemlerin yanı sıra bilgilendirme çalışması da yapıyor.

Sosyal mesafe için çıkartmalı uyarı
İzmir Büyükşehir Belediyesi koronavirüs bulaşma riskini azaltmak amacıyla kentlilerin sıraya girdikleri yerlerde birbirlerine en az 1 metre mesafe bırakmasını sağlayacak zemin çıkartmalarını yerleştirmeye de devam ediyor. Özellikle sıraya girilen market, eczane, bankamatik gibi yerlerde sosyal mesafeyi gösteren bu çıkartmalar sayesinde virüsün yayılmasının önüne geçilmeye çalışılıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pazarlarda yeni dönem başladı
Sonraki Haber CHP’li Sertel’den çağrı: Hasta bakıcıya, temizlikçiye de ek ödeme verilsin

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?