ANA SAYFA > İZMİR > Yeminli Mali Müşavirler iftarda buluştu

Yeminli Mali Müşavirler iftarda buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yeminli Mali Müşavirler iftarda buluştu

İzmir Yeminli Mali Müşavirler Odası tarafından düzenlenen "İftar Yemeği" Oda yönetimini, meslek mensuplarını ve bürokratları bir araya getirdi.

29 Haziran 2016, Çarşamba akşamı Hilton İzmir otelinde düzenlenen iftar yemeğine İzmir YMM Odası Üyeleri ve Yönetim Kurulu’nun yanı sıra İzmir Vergi Dairesi Başkanı Rıfat Engin, İzmir Barosu Başkanı Aydın Özcan, VDK İzmir Büyük Ölçekli Mükellefler Grup Başkanı Murat Olgun, 9 Eylül Üniversitesi Maliye Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kamil Tüğen, İzmir Vergi Dairesi Başkanlığı Grup Müdürleri, Merkez ve İlçe Vergi Daireleri Müdürleri katıldı.

İzmir Yeminli Mali Müşavirler Odası Başkanı Şadi Çetin, "İstanbul Atatürk Havalimanında yapılan terör saldırısını şiddetle kınıyor; hayatını kaybetmiş vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, tüm ulusumuza başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Terör bir insanlık suçudur. Acımız çok büyük, acımızın tarifi imkansızdır. Akıl sır erdiremediğimiz bu terör eylemlerinin bir daha yaşanmamasını temenni ederim. Hain saldırıların amacına ulaşmasına izin vermeyelim. Bir olalım, birlik olalım ve sağlam duralım. Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz, daha önceden programlanmış olan iftar yemeğimizde bu gün hep birlikte bir aradayız. Bu zor günler birlik olma zamanımızdır. Yanımızda olan tüm üyelerimize ve iftar yemeğimize katılan tüm değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum. Ramazan ayı, sabır ayıdır. Sabrın karşılığı ise cennettir. Adeta cennetten bir köşe olan ülkemizin, birlik beraberlik içinde bir an evvel huzura kavuşması en büyük dileğimdir. Bu vesileyle hepinizin Ramazan Bayramı'nı şimdiden kutluyor, sağlık, huzur ve barış içinde sevdiklerinizle mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Fransızlar'dan Kocaoğlu'na terör taziyesi
Sonraki Haber Kaf Kaf'a puan silme cezası gelebilir

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?