ANA SAYFA > İZMİR > Yangın faciasında can kaybı 3'e yükseldi

Yangın faciasında can kaybı 3'e yükseldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yangın faciasında can kaybı 3'e yükseldi

Ödemiş'teki yangında can kaybı 3'e yükseldi. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, İzmir Ödemiş'teki yangınla mücadele ederken yaralanan orman işçisi Ragıp Şahin'in şehit olduğunu bildirdi.

İzmir’in Ödemiş ilçesinde 2 Temmuz günü başlayan ve dün kontrol altına alınabilen orman yangınından bir acı haber daha geldi. Alevlerle mücadele eden orman kahramanlarından Ragıp Şahin (45), görev başındayken kullandığı pikap aracında yangına yakalanarak ağır yaralanmıştı. Tedavi altına alındığı İzmir Şehir Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Şahin, şehit oldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Büyükşehir'den yangın bölgesine yem desteği
Sonraki Haber TKP İzmir'den GDZ Elektrik önünde eylem

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?