ANA SAYFA > İZMİR > Üniversite tercih günlerinin adresi ÇİBEM

Üniversite tercih günlerinin adresi ÇİBEM

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Üniversite tercih günlerinin adresi ÇİBEM

Çiğli Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından 5-13 Ağustos tarihleri arasında Tercih Danışmanlık Günleri düzenleyecek.

Çiğli Belediyesi Eğitim Merkezi (ÇİBEM), her yıl olduğu gibi bu yılda üniversite adaylarının heyecanla beklediği Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte gençlerin doğru tercih yapmalarını sağlamak amacıyla 5-13 Ağustos tarihleri arasında Tercih Danışmanlık Günleri düzenleyecek. Alanında uzman öğretmen kadrosuyla, adayların tercih maratonunda en iyi ve doğru seçimi yapabilmeleri adına misafirlerini eski belediye binası 4. katta ağırlayacak. 

Başkan Gümrükçü: “Geleceklerini planlıyoruz”
Gençlerin, gelecekleriyle ilgili en doğru kararı vermeleri adına danışmanlık hizmeti sağladıklarını ifade eden Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Her yıl YKS açıklandığında gençlerimizde ve ailelerinde büyük bir heyecan başlıyor. Bizde bu heyecanının bir parçası olmak ve gençlerimizin geleceklerini doğru şekillendirmelerine bir nebze de olsa katkı sağlamak adına ÇİBEM bünyesinde danışmanlık hizmeti sağlıyoruz. Bu yılda 5-13 Ağustos tarihleri arasında gençlerimizi eğitim merkezimizde ağırlayacağız. Çiğlimizden üniversiteye uğurladığımız tüm gençlerimiz bizim gurur kaynağımız” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gaziemir’in kültür mabedi yeniden doğuyor
Sonraki Haber Gazeteci Nejat Bekmen anıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?