ANA SAYFA > GÜNDEM > Gazeteci Nejat Bekmen anıldı

Gazeteci Nejat Bekmen anıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gazeteci Nejat Bekmen anıldı

İzmir basınının sevilen gazetecilerinden, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Üyesi Nejat Bekmen vefatının 52. gününde ailesi, meslektaşları ve yakın dostları tarafından Doğançay Mezarlığında bulunan mezarı başında anıldı.

Anma töreninde konuşma yapan İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, “Nejat, birlikte çalışma fırsatı bulduğum çok iyi bir insan, dost ve gazeteciydi. Onunla çalışırken mesleğin inceliklerinin yanında insan olmanın ne demek olduğunu da gösterirdi. Gazeteciliği insan odaklıydı. İnsan olmanın simgesiydi. Ondan öğrendiklerimizi biz de gençlere aktaracağız” dedi.
Eşi Resmiye Bekmen, Nejat Bekmen’i anlatırken şöyle konuştu;
“Burada yanımızda olan, bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim. 36 yıllık hayat arkadaşımdı. Onunla çok güzel bir hayatı paylaştık. Güzel yıllarımız oldu. Bana, ailesine, çevresine koşulsuz sevgi sunan bir insandı. Onu çok seviyoruz. Ona minnettarım”
İnsan Unutulduğu Zaman Ölür, O Hiçbir Zaman Unutulmayacak
CHP İzmir Milletvekili, Gazeteci Atila Sertel de törene katılan isimler arasında yer aldı. Sertel, Nejat Bekmen’ için “İyi bir insan, iyi bir gazeteci, iyi bir dosttu. İnsan zamansız kayıplara başta inanamıyor ama hayatın gerçeklerini bir süre sonra kabul ediyorsunuz. İnsanlar asıl unutuldukları zaman ölür. Onu hiçbir zaman unutmayacağız. İçimizde yaşatmaya devam edeceğiz. Bu töreni düzenleyen Cemiyetimize, dostlarımıza teşekkür ediyorum. İnsanların acısı paylaşıldıkça azalıyor. Nejat Bekmen’e rahmet diliyorum. Işıklar içinde uyusun” dedi.
İGC Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Coşkun da “Onu kaybettiğimize hâlâ inanamıyorum. Tarifi zor bir duygu. Işıklar içinde uyusun” dedi.
Çalışma arkadaşları Hürriyet Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Deniz Sipahi, Hürriyet Ege Yazı İşleri Müdürü Adnan Kaya da törende birer konuşma yaparak duygularını dile getirdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Üniversite tercih günlerinin adresi ÇİBEM
Sonraki Haber Karşıyaka, Gökhan Ünal'ın dosyasını kapattı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?