ANA SAYFA > İZMİR > TÜRKİYE’Yİ TANIMAK İÇİN İZMİR’E GELDİLER

TÜRKİYE’Yİ TANIMAK İÇİN İZMİR’E GELDİLER

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TÜRKİYE’Yİ TANIMAK İÇİN İZMİR’E GELDİLER

Uluslar arası Lion Kulüpleri “Öğrenci Değişimi” programı çevresinde 27 ülkeden 27 öğrenci İzmir’e geldi.

Bir hafta yaşıtlarının evlerinde kalacak olan konuk öğrenciler, 2 hafta da bir arada kampa katılacak. Uluslar arası Lions Kulüpleri  118 R  2013-2014 Genel Yönetmeni  Ziya Nazlı uygulamanın ülkemizin tanıtımına büyük katkısı olduğunu belirterek “ Burada kazanılan dostlukları ülkelerinde de canlı tutup yaşatıyorlar. Dostluk halkamız her geçen yıl artarak sürüyor. İzmir’de ailelerin katkısı çok oluyor, en çok ilgiyi bu bölge görüyor” dedi.

Uluslar arası Lions Dernekleri  Gençlik Kampı ve Öğrenci Değişimi Komite Başkanı Nazan Albayrak önderliğinde hazırlanan program çerçevesinde İzmir’e gelen öğrenciler evlerinde kaldıkları öğrencilerle birlikte Konak Best west otelde bir araya geldi. Agora Lions Kulübü davetiyle kahvaltıda buluşan öğrenciler ilk kez birbirleriyle tanışma imkanı buldu. Etkinlikte, evlerinde konuk kabul eden ailelere teşekkür belgesi verildi.

“Yaşanabilir bir dünya hedefine adım adım yaklaşıyoruz” diyen Nazan Albayrak , konuk öğrencilerin hem turistik ve tarihi yerleri gezdiğini, hem de Türk aile kültürünü yakından görme imkanı bulduklarını söyledi. Kazanılan dostlukların unutulmadığını da belirten Albayrak “ Yıllardır ağırladığımız yüzlerce öğrenciler ile hala ikili işbirlikleri sürüyor. Bu dostluk suya atılan taşın çıkardığı dalgalar gibi sürekli artarak büyüyor” dedi.

İzmir ve çevre ilçelerinde ailelerin yanında kalan öğrenciler Çeşme, Urla, Kuşadası ve Selçuk’u gezecek. Kuşadası’nda sosyal sorumluluk projesi olarak hazırlanan Roman mahallesinde eski evlerin boyanıp yenilemesi çalışmasına da katılacak olan öğrenciler,  Urla ve Selçuk’ta benzeri uygulamalara imza atacak.   

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KAF KAF DİEBLER VE BATİSTA'DAN HABER BEKLİYOR
Sonraki Haber GENÇ PİYANİSTLER TÜRKİYE'Yİ ROMANYA'DA TEMSİL ETTİ.

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?