ANA SAYFA > İZMİR > TARAKÇIOĞLU'NDAN ALAÇATI'DA RESİM DERSİ

TARAKÇIOĞLU'NDAN ALAÇATI'DA RESİM DERSİ

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TARAKÇIOĞLU'NDAN ALAÇATI'DA RESİM DERSİ

İzmir’in tanınmış resim sanatçılarından İnci Tarakçıoğlu, yaz tatili için gittiği Çeşme / Alaçatı’da da boş durmuyor. Sanatçı gönüllü olarak çocuklara tatil boyunca resim eğitimi verecek.

Alaçatı Sanat ve Kültür Derneği tarafından hayata geçirilen, çocuklarımızın yaratıcı yönlerini keşfetme olanağının sunulduğu bir etkinliği gönüllü olarak destekleyen İnci Tarakçıoğlu, açılan resim atölyesinde çocuklara eğitim verecek. Tarakçıoğlu, “Çocuklarımızla beraber hem öğrenip hem de güzel eserler üreteceğiz. 29 Ağustos’tan sonra da ‘Ben yaptım’ sloganı ile eserlerimizi sevdiklerimizle paylaşmak için sergileyeceğiz. Bu sergiden elde edilecek gelir gene Alaçatı'lı çocukların eğitim amaçlı gerekli eksikliklerinde kullanılacaktır" dedi.

.Alaçatı Sanat ve Kültür Derneği tarafından Temmuz ve Ağustos ayları boyunca 5-12 yaş arası çocukların yaz tatilinde hem eğlenecekleri, hem de yaratıcılıklarını ve el becerilerini ortaya koyacakları etkinlikler Pazartesi gününden Cuma gününe kadar hafta içi her gün devam edecek. Etkinlikler, resmin yanı sıra fotoğraf, seramik, cam, takı ve moda tasarımı, kumaş ve taş boyama, mozaik, seramik ve hamur sanatlarını da kapsıyor. Program çocukların eğlenirken yeni arkadaşlıklar da kuracağı bir etkinlikte yer almasını amaçlıyor. Çocuklarının, yaz sonunda da arkadaşlarına gururla “ben yaptım” diyecekleri eserlerinin olmasını isteyen velilerin Alaçatı Sanat ve Kültür Derneği ile temasa geçmesi ve çocuklarının kaydını yaptırmaları gerekiyor. Konu ile ilgili daha kapsamlı bilgi edinmek için derneğin, http://www.asvkd.org/takvim.html adresinden ulaşılabilir.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber VECDİ ALTAY KARŞIYAKA BELEDİYESİ'NE BAŞKAN DANIŞMANI OLDU
Sonraki Haber KARSAD, EFSANE 4 KSK'LİYİ ONUR ÜYESİ YAPTI

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?