ANA SAYFA > İZMİR > SP adayı Erduran: Milli Görüş, israfsız ve rüşvetsiz çalışan belediye demektir

SP adayı Erduran: Milli Görüş, israfsız ve rüşvetsiz çalışan belediye demektir

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
SP adayı Erduran: Milli Görüş, israfsız ve rüşvetsiz çalışan belediye demektir

Saadet Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Erduran, “Millî Görüş demek, adil belediye demektir. İsrafsız ve rüşvetsiz çalışmaktır. Yememek, yedirmemektir. Millî Görüş belediyesi, haksızlığın olmadığı belediyedir.” dedi.

Yerel seçimlere sayılı günler kala saha çalışmalarına devam eden Mustafa Erduran, seçim etkinlikleri kapsamında Ödemiş’teydi. Esnaf, kahvehane ve mahalle ziyaretlerinde bulunan Erduran’a, SP Ödemiş adayı Mustafa Yorucu eşlik etti. Vatandaşlar ile tek tek görüşerek sorunları ve talepleri dinleyen Saadet İzmir adayı Erduran, ekonomisi tarıma dayalı olan ilçede tarım projelerini anlatarak şunları söyledi: “Zehirsiz tarımsal meyve sebze üretimi, tarımsal aile işletmelerinin temini, üretici birlikleri ve tarımsal kalkınma stantları, yeşil alanlarda ve parklarda yerli üreticilerden bitki kullanılması, organik marketler zinciri, nehir rekreasyonu ve sulama projeleri, tarımsal örgütlenme destekleri, çiftçi pazarları projesi gibi pek çok çalışma hazırladık. Bunlar belediyemiz tarafından uygulanarak önemli yatırımlar yapılacaktır. En güzel hizmetleri yapacak inanç ve birikime sahibiz.”

Mustafa Erduran ayrıca Ödemişlilere sandıkta kendilerine gerçek hizmeti sunacak Saadet Partisi’ne destek vermeleri çağrısında bulundu. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK'ye rakiplerinden üç iyi bir kötü haber
Sonraki Haber Sözeri: Anadolu Üniversite karşılaşmasıyla yeni bir sayfa açmak istiyoruz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?