ANA SAYFA > SPOR > Sözeri: Anadolu Üniversite karşılaşmasıyla yeni bir sayfa açmak istiyoruz

Sözeri: Anadolu Üniversite karşılaşmasıyla yeni bir sayfa açmak istiyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sözeri: Anadolu Üniversite karşılaşmasıyla yeni bir sayfa açmak istiyoruz

Karşıyaka'da Teknik Direktör Erkan Sözeri Anadolu Üniversite karşılaşmasıyla yeni bir sayfa açmak istediklerini söyledi.

Erkan Sözeri, "Kulübümüzün hedefleri belli. Bu armayı bir üst lige çıkarmak. Son haftalarda kritik maçları kaybettik. Önemli avantajları kullanamadık ve taraftarlarımızı çok üzdük. Ancak elimizde büyük bir şans var. Lig bitene kadar sahaya en iyi mücadelemizi yansıtmak istiyoruz. Son düdüğe kadar direk çıkma şansımız matematiksel olarak sürece oldukça savaşacağız. Futbolcularımıza ilettim. Bizim bu taraftar ve camiaya bir özür borcumuz var. Bunun içinde elimizde büyük bir fırsat var. Ya direk ya da Play-Off'tan adımızı bir üst lige yazdırmak. Başka bir türlü kendimizi affettiremeyeceğimizi biliyoruz. Bizim taraftar ve camia bir özür borcumuz var. Özürümüzü sezon sonu bu armayı bir üst lige çıkararak olacak" dedi.

Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde Anadolu Üniversite maçı hazırlıklarını sürdüren Karşıyaka'da teknik direktör Erkan Sözeri, oyuncularının idmanlardaki temposu ve hırsından memnunum olduğunu belirtti. Gelecek hafta Anadolu Üniversite karşılaşmasıyla yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Bunu başaracak güce ve potansiyele sahibiz. Her zaman bize destekleyen taraftarımızla birlikte omuz omuza hedeflerimize ulaşacağımıza benim inancım tam" ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber SP adayı Erduran: Milli Görüş, israfsız ve rüşvetsiz çalışan belediye demektir
Sonraki Haber Çiftçioğlu: Gençler, büyüklerimiz ve can dostlar için doğru projeler hazır...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?