ANA SAYFA > İZMİR > Şiir ve müzik aşkla buluşacak

Şiir ve müzik aşkla buluşacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şiir ve müzik aşkla buluşacak

Konak Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi “Aşkım Kırmızı Bir Gül’dür” adlı etkinlik ile İzmirlilere şiir ve müziği aşkla buluşturan bir gece yaşatacak.

13 Şubat Cuma akşamı Dr. Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür Merkezi Avni Anıl Sahnesi'nde saat 20.00’de başlayacak etkinlikte Tiyatro Sanatçısı Hakan Gerçek, sevgiye dair yazılmış dizeleri müzisyen Vedat Sakman’ın ezgileri eşliğinde paylaşacak. İki usta sanatçının şiir ve müziği harmanlayacağı gece, 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi sevdiklerine hoş bir sürpriz yapmak isteyenlerin buluşma adresi olacak.

Konak Belediyesi’nin Sevgililer Günü'ne özel düzenlediği şiir ve müzik dinletisinde müzisyen Vedat Sakman'a vokalde Simge Yıldırım, kemanda Oya Uysal, basgitarda Zafer Akdoğan ve davulda Bülent Tekelioğlu eşlik edecek. Tiyatro sanatçısı Hakan Gerçek de Nazım Hikmet’ten Orhan Veli’ye, Attila İlhan’dan Cemal Süreya’ya kadar Türk Edebiyatı’nın en bilinen aşk şiirlerini kaleme almış şairlerin dizelerini müzik eşliğinde dile getirecek. Yazar Atilla Birkiye'nin hazırlayıp, sahneye uyarladığı, aşkın şiir ve müzikle dile geleceği “Aşkım Kırmızı Bir Gül’dür” etkinliği 13 Şubat akşamı Dr. Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür Merkezi'nde saat 20.00'de başlayacak ve ücretsiz izlenebilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Üretici pazarı ile üreticiler kazanacak
Sonraki Haber Hakan Aysev Urlalılar için söyledi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?