ANA SAYFA > İZMİR > Sertel ve Çakırözer İzmir’deki Eskişehir’i gezdi

Sertel ve Çakırözer İzmir’deki Eskişehir’i gezdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sertel ve Çakırözer İzmir’deki Eskişehir’i gezdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Atila Sertel, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ile birlikte İzmir Enternasyonal Fuarı’ndaki Eskişehir pavyonunu ziyaret etti.

Sertel ve Çakırözer’e, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen de eşlik etti.

Aynı partide siyaset yapmanın yanında her ikisi de Eskişehirli ve gazeteci olan Atila Sertel ve Utku Çakırözer, Eskişehir Pavyonu’nda yoğun ilgiyle karşılandı. Eskişehir’e dair bütün önemli eserlerin ve bölgenin öne çıkan ürünlerinin sergilendiği alanda bütün birimleri tek tek dolaşan Sertel, Çakırözer ve Dikmen, hayranlıklarını gizleyemedi.

Ziyaretin ardından duygularını paylaşan Atila Sertel, Utku Çakırözer ve Misket Dikmen, çalışanların şahsında Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e teşekkürlerini ileterek, tarihi ve doğal güzelliklerinin yanında birbirinden önemli projelerle Eskişehir’in artık bir dünya markası olduğunu söylediler.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi kış kurslarına yoğun ilgi var
Sonraki Haber Karşıyaka İskele'den denize atlayarak intihar etti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?