ANA SAYFA > İZMİR > Satranç tutkunları Buca’da buluşacak

Satranç tutkunları Buca’da buluşacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Satranç tutkunları Buca’da buluşacak

Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ile Türkiye Satranç Federasyonu İzmr İl Temsilciliği iş birliğinde düzenlenecek Buca Belediyesi Satranç Turnuvası ile satranç tutkunları Buca’da buluşacak. Buca Gölet tesislerinde düzenlenecek turnuva 17 Ocak 2015 tarihinde başlayacak.

Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ev sahipliğinde gerçekleşecek turnuvada 8, 10, 12 ve 16 yaş altı ve açık kategori olmak üzere satranç severler 5 ayrı kategoride kıyasıya yarışacak. 1. ve 2 kategoriler 7 Tur İsviçre Sistemi, 3. 4. ve 5. Kategoriler ise 6 Tur İsviçre Sistemi eşlendirme sistemine göre eşlendirilecekler ve sporcu başına 35 dakika + 30 saniye/hamle verilecek.

18 Ocak 2015 tarihinde sona erecek turnuvada, bütün kategorilerde ilk üç sporcuya çeyrek altın, ilk 10 sporcuya ise madalya verilecek. 380 sporcunun katılacağı turnuvada, Bayanlar klasmanında ise yine her kategoride birinci olan sporcuya çeyrek altın, ilk 5 sporcuya madalya verilecek.

Son kayıt tarihi 15 Ocak 2015 olan Buca Belediyesi Satranç Turnuvası’na kayıt yaptırmak isteyen satranç severler http://www.satrancturnuvam.com/default.asp adresinden online olarak kayıt yaptırabilirler. Turnuvaya kayıt olan sporcuların Ad- Soyad, TC Kimlik No, Doğum Tarihi (Gün. Ay. Yıl), varsa UKD, varsa ELO, e-mail adresi ve Telefon numarası bilgilerini eksiksiz olarak yazmaları gerekmektedir. Turnuva hakkında bilgi almak isteyen sporcular ise 0507 959 27 27 ile 0507 342 88 99 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirler.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İKÇÜ'de "Türk Kızılay’ı ve Üniversite Gençliği” paneli
Sonraki Haber Kaf Kaf lider sever...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?