ANA SAYFA > İZMİR > Plajdaki şezlongları topladılar

Plajdaki şezlongları topladılar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Plajdaki şezlongları topladılar

Menderes Belediyesi Zabıta ekipleri, sahil şeridinde ki şikayetler üzerine kural dışı hareket eden işletmelerin şezlong ve şemsiyelerini topladı.

Özdere sakinlerinden gelen şikayetler üzerine harekete geçen Menderes Belediyesi Zabıta ekipleri, Çukuraltı Halk Plajı’nda operasyon gerçekleştirdi. Jandarma ile koordineli yapılan operasyonda kurallara uymayan ve sınır ihlali yapan işletmelere ait 180 adet şezlong ve şemsiye toplatıldı.

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, vatandaşın refahı için hareket ettiklerini belirterek, “ Yaz aylarında tatilcilerin uğrak yeri olan ve yoğun ilgi gören Özdere Çukuraltı Halk Plajı’ndaki işletmelerin sahildeki şezlong ve şemsiyeleri bölge sakinlerince şikayet konusu olmuştu. Ekiplerimizin yaptığı değerlendirme sonunda yasaya aykırı hareket eden işletmeler uyarılmış ve ceza kesilmişti. Ancak tüm bunlara rağmen sıkıntının devam etmesi üzerine 30 personel ve jandarma ekiplerimiz ile şikayet konusu alandaki şezlong ve şemsiyeler toplatıldı” dedi.

3621 Sayılı Kıyı Kenar Kanunun 6. maddesine aykırı olarak düzenleme yapmalarına istinaden söz konusu işlemelerde gerçekleştirilen operasyonda Çukuraltı Plajı’ndaki 7 işletmenin toplam 180 şemsiye ve şezlongunu zabıt altına alınarak Özdere şantiyesindeki depolara taşıtıldı. Şikayetlerinin hızla işleme konarak harekete geçildiğini gören vatandaşlardan da Menderes Belediyesi ekiplerine büyük destek geldi. Zabıta Müdürü Adnan Namlı’nın yanına gelerek tek tek teşekkür eden bölge sakinleri, artık rahat bir şekilde denize girebilecekleri için memnun olduklarını ifade ettiler.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi ''Çocuk Kulübü'' kurdu...
Sonraki Haber Petkim kârını 10'a katladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?