ANA SAYFA > İZMİR > Pet şişeyi getir, bez çantayı götür

Pet şişeyi getir, bez çantayı götür

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pet şişeyi getir, bez çantayı götür

Buca Belediyesi anlamlı bir projeye daha imza attı. Belediye önünde açtığı stantta pet ambalaj getirenlere bez çanta hediye eden Buca Belediyesi, toplanan ambalajlarla sokak hayvanlarına mama desteği sağlayacak. Doğa, çevre ve sokak hayvanlarını destekleyen projeye Bucalılar yoğun ilgi gösterdi.

Buca Belediyesi temiz çevre, sıfır atık çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Yeni yılla birlikte ülke genelinde başlayan ücretli poşet uygulamasında vatandaşa destek olmak ve doğada uzun yıllar çözülmediği için çevreye zarar veren pet şişeleri yararlı bir şekilde geri dönüşüme sokmak amacıyla proje geliştiren Buca Belediyesi, pet şişe getirenlere bez çanta dağıttı. Belediye, toplanan pet şişeleri sokak hayvanları için kurulan mama otomatlarında değerlendirerek can dostlarına soğuk kış günlerinde gıda desteği sağlayacak. 

Buca Belediyesi hizmet binası önünde  “ Pet şişeyi getir bez çantanı götür. Desteğin sokak hayvanlarına mama olsun” sloganıyla düzenlenen kampanyaya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sokak hayvanlarına mama olarak dönecek boş pet ambalajlarını belediye görevlilerine teslim eden vatandaşlar, kendilerini naylon poşet sıkıntısından kurtaracak ham bez çantalarına kavuştu.  

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Spor Bakanı Kasapoğlu Karşıyaka'da...
Sonraki Haber Habip Aydoğdu İzmirli sanatseverlerle buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?