ANA SAYFA > İZMİR > OLGUN BAŞKAN KİRVELİK YAPTI

OLGUN BAŞKAN KİRVELİK YAPTI

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
OLGUN BAŞKAN KİRVELİK YAPTI

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila Karşıyakalı Küçük Mert’in sünnetinde ilk kez kirvelik yaptı.

Karşıyaka'daki İzmir Medicalpark Hastanesi'nde oğlu Mert Şahin'i sünnet ettiren Engin Kaymaz Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'dan oğlunun kirvesi olmasını istedi.

Başkan Atila, Kaymaz'ın isteğini kırmayarak Karşıyaka'ya gelerek küçük Mert'e kirvelik yaptı.

Engin Kaymaz Doğu ve Güneydoğu'da kirvelik, akrabalık kadar önemsenir. Seçim sürecinde Başkan Atila'nın kazanması için var gücümüzle uğraştık. Seçimden sonra kendisinden oğluma kirvelik yapmasını istedim. İnsan odaklı başkanım sağ olsun beni kırmayarak buralara kadar gelerek oğlum Mert'in kirveliğini yaptı. Kendisine ömür boyu şükran duyacağım "dedi.

Başkan Atila ise İlk kez kirve olduğunu söyleyerek, Mert'e sağlıklı bir yaşam diledi.

İzmir Medicalpark Hastanesi çocuk cerrahı Yrd. Doç. Dr. Erdal Türk'ün gerçekleştirdiği sünnette, Başkan Atila'nın yanı sıra dede Mehmet Şerif Kaymaz, Karşıyaka Haber Gazetesi Kurucusu, Gazeteci Avni Erboy, Özel Hava Jet Lisesi İcra Kurulu Başkanı, Aktüel Panorama Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Çelebi, eski il genel meclis üyesi Mehmet Arısoy, eski meclis üyeleri Atalay Düzgün, İsmail Horoz ile Ramazan Sümer, Çetin Salman, Vahdettin Batmaz, İbrahim Benler hazır bulundu.

Haber Foto Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber "ÇANDARLI'YI ZİRVEYE ÇIKARACAĞIZ"
Sonraki Haber İZMİR ÜNİVERSİTESİ'NDE 5.KEZ MEZUNİYET SEVİNCİ YAŞANDI

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?