ANA SAYFA > İZMİR > Narlıdere’nin sokaklarına sihirli dokunuş

Narlıdere’nin sokaklarına sihirli dokunuş

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Narlıdere’nin sokaklarına sihirli dokunuş

Sosyal ve kültürel hizmetlerin yanı sıra altyapı çalışmalarına da hız veren Narlıdere Belediyesi, Çamtepe ve 2. İnönü mahallelerinde, yol genişletme çalışması yaptı. Başkan Ali Engin “Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda, Büyükşehir Belediyemizin de katkılarıyla yollarımızı yenilemeye devam edeceğiz” dedi.

Narlıdere’nin sokak ve caddelerinde yenileme ve sağlıklaştırma çalışmalarına hız veren Narlıdere Belediyesi, 2. İnönü ve Çamtepe mahallelerinde, daralan ve hem yaya hem de araç trafiğini tehlikeye sokan noktalarda genişletme çalışması yaptı. Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşen çalışmalar kapsamında, her iki çalışma alanı için 160 tır dolgu malzemesi ve asfalt serildi. Sorunlu noktalar sil baştan elden geçirildi. Yol yenileme çalışmalarının yanında kanalet ve bordürler de yenilendi.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “İlçe genelinde yaya ve araç trafiğini tehlikeye sokan ve yenilenmesi gereken yol ve sokaklarımızı, vatandaşlarımızın talep ve önerileri doğrultusunda, Büyükşehir Belediyemizin katkılarıyla yeniliyoruz. Amacımız daha modern sokaklar, daha çağdaş bir Narlıdere yaratmak. Altyapı çalışmalarımız Narlıderemizin geleceğine yön verecek” dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Konak 8 Mart’a damga vuracak
Sonraki Haber Dr. Can Akgündüz: Hiç bir ilaç masum değil

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?