ANA SAYFA > İZMİR > Mustafa Özman, EİB'de ölümsüzleşti

Mustafa Özman, EİB'de ölümsüzleşti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mustafa Özman, EİB'de ölümsüzleşti

Karşıyaka'da çifte şampiyonluk yaşanan 1986-1987 döneminde ana yönetiminde görev alan, bir dönem Ege İhracatçı Birlikleri'ne Başkanlık yapan ve 7 Nisan'da hayatını kaybeden Mustafa Özman'ın adı, Ege İhracatçı Birlikleri’nde bir toplantı salonuna verildi.

Tekstil sektörünün en güçlü olduğu yıllarda İzmir’in en büyük tekstil fabrikalarından İzmir Pamuk Mensucat A.Ş.’de 35 yıl üst düzey yöneticilik yapan Mustafa Özman, Ege İhracatçı Birlikleri’nde 1989-1995 yılları arasında Başkanlar Kurulu Başkanlığı ve Ege Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulunmuştu.

Mustafa Özman Toplantı Salonu’nun açılışı için Ege İhracatçı Birlikleri’nde tören düzenlendi. Törende konuşan Mustafa Özman’ın kızı Gözde Ergüllü, babasının Ege İhracatçı Birlikleri’ni çok sevdiğini, EİB’den gelen davetlere koşa koşa gittiğini, EİB’nin babasının adını ölümsüzleştirerek kendisini ve ailesini çok gururlandırdığını belirtti.

Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Sabri Ünlütürk ise, Mustafa Özman’ın hizmet verdiği kurumda isminin yaşamasını istediklerini, Özman’ın EİB’de verdiği hizmetlerle bunu hak ettiğini ifade etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Unutulmaya yüz tutan çocuk oyunları kitaplaştırıldı
Sonraki Haber İzmir, liseli Eren'i arıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?