ANA SAYFA > İZMİR > MaviBahçe'de ''Markalar defilesi''

MaviBahçe'de ''Markalar defilesi''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MaviBahçe'de ''Markalar defilesi''

Banu Noyan koreografisiyle gerçekleşecek MaviBahçe Markalar Defilesi etkinliğinde pop müziğin genç starı İlyas Yalçıntaş şarkılarını seslendirecek.

İzmir'in lüks yaşam merkezi MaviBahçe, art arda muhteşem etkinliklerle ziyaretçilerine unutulmaz saatler sunmaya hazırlanıyor.  1 Ekim Cumartesi  günü gerçekleşecek etkinliklerde MaviBahçe ziyaretçileri hem müziğe hem de modaya doyacak.  Genç kızların sevgilisi İlyas Yalçıntaş, mini konseriyle en sevilen şarkılarını seslendirecek.
 
İzmirlileri modayla buluşturan Markalar Defilesi'nde ise ünlü yıldızlar podyuma çıkacak. Özge Ulusoy, Ece Gürsel, Şebnem Schaefer, Hasan Yalnızoğlu, Gurur Aydoğan, Serkan Tan Ormancı ve birçok ünlü model, yeni sezonun en iddialı koleksiyonlarını MaviBahçe'de tanıtacak. Modanın kalbinin atacağı Markalar Defilesi'nin sunuculuğunu ise ünlü oyuncu Cem Özer üstlenecek. MaviBahçe Kent Meydanı'ndaki etkinlik saat 16.00'da başlayacak. 
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Şemikler Anadolu Lisesi pırıl pırıl...
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?