ANA SAYFA > İZMİR > LASSA V1 CHALLENGE 2014 İZMİR'DE BAŞLIYOR

LASSA V1 CHALLENGE 2014 İZMİR'DE BAŞLIYOR

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
LASSA V1 CHALLENGE 2014 İZMİR'DE BAŞLIYOR

Lassa V1 Challenge, 29 Haziran Pazar günü İzmir Park pistinde koşulacak ilk ayak yarışı ile başlıyor.

Heyecanın bir an eksik olmayacağı VOLKICAR yarışları İzmir Park pistinde 12 tur üzerinden koşulacak. Sabah yapılacak antrenman ve sıralama turlarının ardından ilk yarış 13:45’te düzenlenecek. NTV Spor tarafından canlı olarak yayınlanacak ikinci yarışın başlama saati ise 15:00.

İzmir’in Yıldızı Can Tolon Bu Sene Yine İddialı

Geçen senenin şampiyonu, İzmir’in hızlı pilotu Can Tolon şampiyonanın iddialı isimlerinden. Can Tolon bu sene Bursaspor’un tarih yazan başkanı İbrahim Yazıcı’nın anısına yarışıyor. Motorsporları kariyerine V1 Challenge ile başlayan ve V1’den yükselen Tolon, İzmir’e bir şampiyonluk daha getirmek istiyor.

Hızlı, Ünlü ve Yetenekli Pilotlar VOLKICAR Direksiyonunda

Lassa V1 Challenge’ın ilk ayak yarışında 18 pilot izleyenlerin karşısına çıkıyor. Can Tolon, Burak Çukurova, Yağız Avcı gibi şampiyon pilotların yanı sıra ekranların ünlü yüzü Ümit Erdim’ de yarışta start alacak. Ayrıca bu yarışa VOLKICAR yarışlarından tanınan iki kadın pilot Çiğdem Bayülgen ve Didem Kargın da yarışacak. Yarışın en genç ismi ise Toprak Candan. Toprak 16 yaşında ve Otomobil Sporları Federasyonu’ndan aldığı özel izin ile yarışa katılacak.

Para Ödülü Yine En Hızlıların Olacak

Önceki senelerde olduğu gibi bu sene de Lassa V1 Challenge başarılı pilotları ödüllendirmeye devam edecek. Yarış sonunda birinci gelen pilotun 6.000 Tl, ikincinin 4.000 Tl ve üçüncünün 2.000Tl kazanacağı yarışta rekabet en üst seviyede yaşanacak
 

LASSA V1 CHALLENGE 2014 YARIŞ TAKVİMİ

 

1

   29   HAZİRAN

 İZMİR PİST

2

   30   AĞUSTOS

 İZMİR PİST

3

   07   EYLÜL

 AYDIN

4

   28   EYLÜL

 KÖRFEZ PİST

5

   26   EKİM

İSTANBUL

6

   09   KASIM

TARSUS

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KARŞIYAKA VOLEYBOL TAKIMINDA İÇ TRANSFER TAMAM...
Sonraki Haber MERT ERBOY yazıyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?