ANA SAYFA > İZMİR > Konak’ta doğalgaz çalışmaları hız kazandı

Konak’ta doğalgaz çalışmaları hız kazandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Konak’ta doğalgaz çalışmaları hız kazandı

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun, yerel seçimler öncesi verdiği en önemli vaatlerden doğalgaz çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İlçenin en uzun caddelerinden biri olan Rakım Elkutlu’daki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Mutlu, “Söz verdik yapıyoruz! Doğalgazın ulaşmadığı bir mahallemiz bile kalmayıncaya kadar var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

İzmir’in merkez ilçesi Konak’ın bazı mahallelerinde yıllardır eksikliği duyulan doğalgaz, Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun Konak Belediye Başkanlığı görevine gelmesinin ardından öncelikli gündemlerden oldu. Başkan Mutlu, sorunun çözülmesi için koltuğuna oturur oturmaz İzmirgaz yetkilileriyle görüşmeler gerçekleştirdi. Ardından gerekli adımların atılması için Konak Belediye Meclisi, şirketin istediği taahhüt kararlarını aldı. Konak Belediyesi, İzmirgaz’ın yanı sıra İZSU gibi diğer kurumlarla da işbirliği yaparak ilk kez doğalgaza kavuşacak mahallelerde çok boyutlu çalışma yürütüyor. Eşgüdüm içinde yapılan çalışmalar sayesinde alt ve üst yapılar birlikte ele alınarak hattın geçtiği noktalar modern ve sağlıklı bir dokuya kavuşturuluyor.

Çok boyutlu çalışma
Son olarak ilçenin en uzun caddelerinden Rakım Elkutlu Caddesi’ndeki doğalgaz çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Mutlu, “Tüm kurumlarla işbirliği içerisinde Konak’ın sorunlarını çözmek ve tüm mahallelerimizi doğalgaza kavuşturmak için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Bölgede örnek bir çalışma yapıldığını vurgulayan Başkan Mutlu, “Rakım Elkutlu Caddesi, bizim en uzun caddelerimizden biri. Bu caddede hem doğalgaz, hem İZSU hem asfalt çalışmasını birlikte yapalım dedik, yola çıktık. İZSU çalışmasını bitirdi. Şimdi sıra İzmirgaz’da. İzmirgaz doğalgazı getiriyor bu bölgeye. Arkadan da biz asfalt çalışmasına gireceğiz” diye konuştu.

Bölgedeki vatandaşlar da yıllardır özlemle bekledikleri doğalgaza kavuşacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayarak, Başkan Mutlu’ya teşekkür etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Menemen tarihi, geleceğe taşınıyor
Sonraki Haber Minikler için doğal ve dengeli beslenme semineri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?