ANA SAYFA > İZMİR > Kitvak Kermesi Cuma günü

Kitvak Kermesi Cuma günü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kitvak Kermesi Cuma günü

Kitvak’ın geleneksel hale getirdiği “Kitvak Kermesi” 13 Aralık 2019 Cuma günü, 12.00-18.00 saatleri arasında Kültürpark Tenis Kulüp’ te gerçekleştirilecek.

KİTVAK Geleneksel Kermesi kapsamında gıdadan, yılbaşı hediyeliklerine, özgün sanat eserlerinden kişisel bakım ürünlerine kadar, yüzlerce ürün ve hizmet Kitvak dostu hayırsever ve bağışçılara sunulacak.

İlgi ve desteklerinden dolayı Kültürpark Tenis Kulübü Yönetimi ve Rose Garden 1941 Cafe ve Kitvak İcra Komitesi Üyelerine teşekkür eden Yönetim Kurulu Başkanı YMM Ramazan Soncul “İcra Komitemiz bu yıl da birbirinde özel ürünlerle dolu keyifli bir kermes için yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. Özellikle Kültürpark Tenis Kulübü’ne kolay ulaşabilecek çalışan dostlarımızı öğle yemeği molasında kermesimizde görmeyi diliyoruz. Yılbaşı alışverişiniz ile yeni projemize katkı sağlayarak siz de umuda destek verebilirsiniz.” dedi.

Tüm İzmirlileri ve basın mensuplarını Kitvak Kermesi’ne davet eden Soncul “Şimdiden tüm Kitvak Dostları’nın yeni yılını canı yürekten kutluyorum. Yeni yıl umuda, sağlığa, tüm Dünya’da barışa ve güzelliklere vesile olsun” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Hollanda'da galibiyet arıyor
Sonraki Haber ''Toprak Ana'' Karaburun’a lezzet verdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?