ANA SAYFA > İZMİR > Karataş: En sert cevap İzmir’den gelecek

Karataş: En sert cevap İzmir’den gelecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karataş: En sert cevap İzmir’den gelecek

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş, il kongresi çalışmalarını değerlendirdi. Karataş, “İzmir’deki Milliyetçi- Ülkücü Hareket büyük bir heyecan içinde 7 Haziran Seçimlerine hazırlanıyor. Onların emeğini, dilek ve temennilerini görmezden gelmedim. Yine gelmeyeceğim. Bu seçimler İzmirlilerin çalışmalarının ve başarılarının konuşulacağı seçimler olacak” dedi.

Yaptığı değerlendirmede gittiği ilçelerde partililerdeki seçim heyecanını ve coşkusunu gördüğü vurgulayan il başkanı Karataş; “ilçe kongrelerimizde gördüğümüz, coşku ve yüksek katılım patlama noktasında haziran seçimlerine bileniyoruz. Türk Milliyetçilerinin bu durumu çok normal. AKP hükümetinin gayr-ı milli tutumu, bölücülüğe desteği ve Türklüğe düşmanlığı sadece İzmir’de değil tüm ülkede milletimizi uyandırmış durumda. İzmir bu uyanışın  bayraktarı olacak. Bayrak ve bayraktarlık İzmir’e çok yakışıyor. Çalışmalarımız bu yönde MHP İzmir’de Türkiye’nin öncüsü ve bayraktarı olacak. MHP İzmir teşkilatı Türkiye’de ses getirecek. AKP’ye en sert cevap İzmir’den gelecek”

Herkesin Görevi Olacak 

Yeni dönemde her ülkücünün, her mensubumuz bir görevi olacak diyen il başkanı Necat Karataş, “Ülküdaşlarımın bilgi ve birikimine güveniyorum. Hepsi büyük mücadelelerin adamı, bu seçimlerde hep birlikte çok şey başaracağız. Yeni dönemde Ülküdaşlarımızın fikirlerini, öneri ve görüşlerini paylaşacağı meşru  platformlarımız, eğitim, planlama ve uygulama çalışmalarımız olacak.

MHP Konuşacak, MHP Konuşulacak

“İstişare kültürümüz içinde çağdaş yöntemlerle hep iç dinamiklerimizi harekete geçireceğiz hem de bizden hizmet ve politika bekleyen hemşehrilerimizle buluşacağız. Teşkilat gücümüzü yani mensuplarımızın varlık gücünü tüm İzmir’e hissettireceğiz. Bilhassa AKP bürokrasisi ve CHP zihniyetine göz açtırmayacağız.” diye konuştu.

Yarımada, Küçük Menderes, Gediz-Bakırçay bölgeleri ile birlikte Gaziemir, Torbalı, Selçuk ve Menderes ilçe teşkilatlarıyla yapılan toplantılarda teşkilatlarıyla bir araya gelen Karataş şimdi de merkezle buluşmaya hazırlanıyor. Karataş bugün de Balçova ilçe teşkilatının ev sahipliğinde Buca, Karabağlar ve Konak ilçe teşkilatlarıyla bir araya gelecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka PFDK'na sevk edildi...
Sonraki Haber Serter: Kapımız gençlere açık, istifa edenlere kapalı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?