ANA SAYFA > İZMİR > Karabağlar TSM Korosu “Yaz Konseri”yle vatandaşlarla buluştu

Karabağlar TSM Korosu “Yaz Konseri”yle vatandaşlarla buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karabağlar TSM Korosu “Yaz Konseri”yle vatandaşlarla buluştu

Karabağlar Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Maliyeciler Mahallesi'ndeki “Yaz Konseri”yle bir kez daha vatandaşlarla buluştu.

Mahalledeki amfi tiyatroda gerçekleştirilen konseri, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Aydan Tör, Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Alev Ağrı, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş izledi. 

Şef Cihan Önder yönetimindeki koro, “İnleyen Nağmeler”, “Eski Dostlar”, “Çile Bülbülüm” gibi Türk Sanat Müziği'nin sevilen birçok eserini, seyircilerle birlikte seslendirdi. 

Konser sonunda Şef Cihan Önder'e çiçek veren Başkan Selvitopu, “Saz ve ses sanatçılarımızı yürekten kutluyorum. Hepsine yürekten teşekkür ediyorum. Bu akşam onlar alınteri döktüler, emek verdiler. Bizlere güzel bir akşam yaşattılar. Umarım hep birlikte daha nice güzel etkinliklerde buluşuruz” dedi.

Başkan Selvitopu, Mahalle Muhtarı Sadet Kaya'ya da katkıları nedeniyle teşekkür etti. Pandemi nedeniyle uzun süredir çalışamayan Karabağlar Belediyesi TSM Korosu,  geçen aylarda “Yeniden Merhaba Konseri”yle sevenlerinin karşısına çıkmıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşam sokağa taştı
Sonraki Haber Minik ressamlar tuval başında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?