ANA SAYFA > GÜNDEM > Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşam sokağa taştı

Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşam sokağa taştı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşam sokağa taştı

Karşıyaka Belediyesi, yaz ayları boyunca ilçenin farklı noktalarında düzenleyeceği “Sokak Senin” etkinliklerinin ilkini Cumhuriyet Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

Dün 16.00–20.00 saatleri arasında Cumhuriyet Mahallesi 6713 Sokak ile 6715 Sokak kesişiminde bulunan Hüseyin Tokatlı Parkı’nda gerçekleşen etkinlikte yaşam sokağa taştı, çocuklar doyasıya oyun oynamanın keyfini çıkardı. 

Geleneksel oyunlar ile birlikte müzik dinletisi, söyleşi, dans gösterisi, masa tenisi gibi spor aktiviteleri ve atölyeleri de içinde barındıran etkinlikler, çocukların yanı sıra büyükler tarafından da ilgiyle takip edildi. Çocukları ve komşularıyla birlikte eğlenceli saatler yaşadıklarını belirten vatandaşlar “Okulların kapanması ile evlere kapanmıştı çocuklarımız. Belediyemiz burada çok güzel bir eğlence düzenledi. Oynanan oyunların bir çocuğunu bizler bile unutmuştuk. Bu oyunların tekrardan canlanmasını görmek bizleri çok mutlu etti. Tüm belediye çalışanlarına teşekkür ederiz” dedi. Yaz boyunca Karşıyaka’nın her bir köşesinde düzenlenecek olan “Sokak Senin” etkinliklerinde çocuklar unutulmaya yüz tutmuş sokak oyunlarıyla eğlenmeye devam edecekler.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Açık havada sinema keyfi başlıyor
Sonraki Haber Karabağlar TSM Korosu “Yaz Konseri”yle vatandaşlarla buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?