ANA SAYFA > İZMİR > İzmir’in kurtuluş programında zorunlu değişiklik

İzmir’in kurtuluş programında zorunlu değişiklik

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
 İzmir’in kurtuluş programında zorunlu değişiklik

İzmir’in kurtuluşunun 93. yıldönümünde Valilik ve Büyükşehir Belediyesi tarafından ortaklaşa hazırlanan program, Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki menfur saldırı nedeniyle büyük ölçüde değiştirildi.

Programda yer alan Basmane’den Cumhuriyet Meydanı’na “93. Yıl Zafer Yürüyüşü”, Cumhuriyet Meydanı’ndaki tören, Fener Alayı yürüyüşü ve Gündoğdu Meydanı’ndaki Kıraç konseri ile bando gösterileri iptal edildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi, 10 Eylül akşamı Fuar İzmir’de vereceği “Kurtuluş Resepsiyonu”nu da iptal ettiğini duyurdu.

Buna göre, 9 Eylül Çarşamba günü gerçekleştirilecek 93. yıl programı, saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ve İstiklal Marşı ile başlayacak.

Saat 10.30’da Hükümet Konağı önünde bayrak töreni gerçekleştirilecek. Saat 16.00’da ise Atlı Süvari Birlikleri, Cumhuriyet Meydanı’ndan Gündoğdu Meydanı’na yürüyecek

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmirli eczacılar seçime gidiyor
Sonraki Haber Okula Başlamaya Ne Kadar Hazırız?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?