ANA SAYFA > İZMİR > İzmir'in kardeşinin adı Deniz oldu...

İzmir'in kardeşinin adı Deniz oldu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'in kardeşinin adı Deniz oldu...

İzmir Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı’nda geçtiğimiz Pazartesi günü dünyaya gelen yavru filin ismi Park çalışanları tarafından belirlendi: Deniz.. Sevimli yavru, açık havaya çıkarılmadan önce en az 2 hafta daha kontrol altında tutulacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı Doğal Yaşam Parkı’ndaki Asya fili ailesi giderek genişliyor. Avrupa’nın sayılı hayvanat bahçeleri arasında gösterilen parktaki ilk fil doğumu 2011 yılında yaşanırken, bu aynı zamanda Türkiye’deki ilk fil doğumu olmuştu. Baba Winner ile anne Begümcan çiftinin ilk yavrularının ismi düzenlenen anketle “İzmir” olarak belirlenmişti. İzmir Doğal Yaşam Parkı’nda geçtiğimiz günlerde yeni bir fil yavrusu daha dünyaya geldi. Son derece sağlıklı olan dişi yavrunun ismi, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun talebi üzerine Park çalışanları tarafından konuldu. Yapılan ankette öne çıkan “Deniz”, sevimli yavrunun da ismi oldu. İzmirlilerin görmek için sabırsızlıkla beklediği yavrunun 2 hafta daha “kapalı alanda” annesinin yanında kalacağı ve gelişim sürecine göre açık alana çıkarılacağı bildirildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çeşme’ye 450 kilometrelik yeni şebeke
Sonraki Haber Opera Sahnesi'nde yeni sezon başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?