ANA SAYFA > İZMİR > İzmir'e şehit ateşi düştü!..

İzmir'e şehit ateşi düştü!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'e şehit ateşi düştü!..

Suriye sınırında terör örgütü PYD/PKK tarafından düzenlen saldırıda şehit olan Yiğit Şahan’ın dedesi Remzi Akgün, “Allah bu acıyı kimseye yaşatmasın. Öldüren de bizden, ölen de bizden. Biz üzüldük, başkaları üzülmesin.” dedi.

 

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesi sınır hududunda, Kara Kuvvetleri 3. Hudut Alay Komutanlığı Şanlıurfa Ceylanpınar Karadağ Hudut Karakolu 7 Numaralı Çelik Kule bölgesine terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda yaralanan İzmirli Sıhhiye Onbaşı Şahan, tedavi gördüğü Harran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde şehit oldu. Suriye tarafından gelen silahlı grupların açtığı ateş sonucu yaralanan Şahan'ın, İzmir Kavaklıdere Mahallesi'ndeki babaevine ateş düştü. Babası İbrahim Şahan ve annesi Melek Şahan, uçakla Şanlıurfa'ya gitti. Terhisine üç ay kalan Yiğit Şahan'ın evine büyük bir Türk bayrağı asıldı.

Şehidin dedesi Akgün, "Allah bu acıyı kimseye yaşatmasın. Güzel güzel geçinsin insanlar. Bakın bu, bir cephede düşmanla savaşarak şehit düşen bir çocuk değil. Öldüren de bizden, ölen de bizden. Yazık günah.” şeklinde konuştu. Terhisine üç ay kaldığını belirterek, “İnşallah bunlar bir daha tekerrür etmez. Devletimiz de buna bir tedbir alır. Biz üzüldük, başkaları üzülmesin. Gençlerimiz telef olmasın.” dedi.

Şanlıurfa'dan bugün İzmir'e gönderilen şehit Yiğit Şahan, Kavaklıdere Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından mahalledeki mezarlıkta toprağa verilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Doğal Yaşam Parkı'nda göz yaşartan vefa!..
Sonraki Haber Bayramda tatlı kabusunuz olmasın...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?