ANA SAYFA > İZMİR > İzmir'de dokuzu beş geçe hayat durdu

İzmir'de dokuzu beş geçe hayat durdu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de dokuzu beş geçe hayat durdu

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 81'inci ölüm yıldönümünde İzmir'de hayat durdu.

İzmir'de, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü anma etkinlikleri, devlet erkanının da katıldığı bir törenle başladı. Cumhuriyet Meydanı'ndaki törende Nazım Hikmet'ten dizeler okundu, iki dakikalık saygı duruşunun ardından, meydanı dolduranlar hep birlikte İstiklal Marşı'nı söyledi.

İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Ali Sivri ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in yanı sıra, resmi kurum ve kuruluşların temsilcilerinin katıldığı Cumhuriyet Meydanı'ndaki törende Atatürk Anıtı'na da çelenkler bırakıldı.

Saatler 09.05'i gösterdiğinde tüm yurtta olduğu gibi İzmir'de de hayat durdu. Siren sesleriyle birlikte bütün İzmir saygı duruşuna geçti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalılar Anıtkabir'e akın etti
Sonraki Haber KES, Pamukkale'ye şans tanımadı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?