ANA SAYFA > SPOR > KES, Pamukkale'ye şans tanımadı...

KES, Pamukkale'ye şans tanımadı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KES, Pamukkale'ye şans tanımadı...

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi'nin başarılı İzmir temsilcisi KES (Karşıyaka Engelliler Spor) Pamukkale Engelliler'i 62-48 yenerek bir engeli daha aştı...

Halkapınar Spor Salonu'ndaki maça Ahmet Şahin Önal, Veysel Ertek, Uğur Çelik, Koray Cömert, Ozan Kök  beşlisiyle baslayan Karşıyaka Engelliler Spor maçı baştan sona kadar önde götürmesini bildi. 
İlk periyotu 20-11, devreyi 30-23, üçüncü periyotu 48-37 önde geçen KES konuk ekibin bir ara farkı 2 sayıya indirmesiyle ümitlenmesi üzerine oyunda daha etkili olmaya başlayan KES, maçı 62-48 aldı. 
Maçtan önce hakemler ve her iki takım Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün  ölümünün 81. Yıl dönümü nedeniyle 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. 

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de dokuzu beş geçe hayat durdu
Sonraki Haber Kendi gitti, adı kaldı yadigar…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?