ANA SAYFA > İZMİR > İZMİR ROTARACT'TA YENİ DÖNEM

İZMİR ROTARACT'TA YENİ DÖNEM

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İZMİR ROTARACT'TA YENİ DÖNEM

İzmir’in en eski Rotaract Kulübü olan İzmir Rotaract Kulübü’ nün yeni hizmet dönemi Roof Garden ‘ da yapılan devir teslim töreni ile resmen başladı.

Av. Utku Turan başkanlık görevini dönemini geride bırakan Cem Günalp’ten devraldı. İzmir Rotary Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri ve 2240. Bölge Rotaract Temsilcisi Can Sezici’ nin yanı sıra bölge görevlilerinin de katıldığı törende 2013-2014 yönetim kurulu üyelerine plaket takdimi yapıldı.

Kadrosuna üç yeni üye alımı yapılan tören iki üyenin emekli edilmesi ve başkanlık kolyesinin devri ile son buldu. Törende konuşma yapan Cem Günalp geçtiğimiz yıl kulübümüz üyelerinin kişisel gelişimlerine katkıda bulunan projeler gerçekleştirildiğini ve iki bölge görevlisinin kulübümüzden seçilmesinin gurur verici olduğunu belirtti. Cem Günalp’ in ardından kürsüye geçen Utku Turan bu dönem topluma ve insanlığa hizmet için yorulacağız ancak yapacağımız projeleri toplumun her kesimine ulaştıracağız dedi. Son olarak Kürsüye çıkan Bölge Rotaract temsilcisi Can Sezici, İzmir Rotaract Kulübü’ nün güçlü ve büyük bir aile olduğunu belirterek yeni dönem için başarılar diledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber BOMBA EYLEMİ HAZIRLIĞINDAKİ İKİ KİŞİ YAKALANDI
Sonraki Haber GENÇ MÜHENDİSLERE BÜYÜK FIRSAT

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?