ANA SAYFA > İZMİR > İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Tunç Soyer Başkanlığı’nda ilk kez toplandı

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Tunç Soyer Başkanlığı’nda ilk kez toplandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Tunç Soyer Başkanlığı’nda ilk kez toplandı

2019 - 2024 yılları arasında kente hizmet edecek İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin ilk toplantısı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in başkanlığında gerçekleşti. Mecliste Başkan Soyer'in ilk 100 gün içinde hayata geçirmeyi vadettiği projeler de gündeme geldi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi Nisan ayı birinci birleşimi,  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in başkanlığında yoğun katılımla gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından bir konuşma yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, meclisin beş yıllık çalışmalarının başladığını ve bu çatı altında meclis üyeleri ile birlikte demokrasinin en güzel örneklerini sergileyeceklerini söyledi.

Türkiye’ye ilham olacağız
İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin yapacağı çalışmalarla Türkiye'ye örnek olacağını dile getiren Başkan Soyer, "İzmir Türkiye'nin gözbebeği. Türkiye'nin en güzel kentlerinden biri. İzmir'de yapacağımız çalışmalar tüm Türkiye'ye umut ve ilham kaynağı olacaktır.   İşbirliği ve uzlaşı içinde demokrasiyi sonuna kadar uygulayarak geniş katılımlı demokratik uygulamaları hayata geçireceğiz.  İzmir'i birlikte yönetmenin onurunu yaşayacağız.  Farklı siyasi görüşlerden olmamız bir engel olmasın.  Tam tersine bu farklılıklar bu meclisin alacağı kararları iyileştirsin, daha iyi sonuçlar koymasına imkan versin. Bütün arkadaşlarımı yürütecekleri bu onurlu görev için tebrik ediyorum, tüm kalbimle kutluyorum ve İzmir'e hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi. Başkan Soyer, konuşmasında geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden CHP’li Yücel Özen'i de rahmetle andı.

Partilerin Grup Başkanvekilleri’nden mesajlar

CHP Grup Başkan Vekili Mustafa Özuslu
"Meclisimizin İzmir için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Demokrasinin en önemli noktalarından biri olan serbest seçimlerin sonuçları tecelli edilerek meclisimiz oluştu. İzmir için aşkla çalışarak, İzmir'i Akdeniz'in ve dünyanın en önemli kentlerinden biri haline getireceğiz.  İzmir'deki her bir vatandaşımızın yaşam kalitesini yükselmek için Başkanımız etrafında yürüyecek büyük bir meclis olmasını temenni ediyorum".

AK Parti Grup Başkan Vekili Özgür Hızal
 "Meclis üyelerimizin ve belediye başkanlarımızın ortak noktası İzmir halkı, İzmir'in daha iyi noktalara gelebilmesi. 31 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerde İzmir halkı bize önceki dönemlerde olduğu gibi muhalefet görevini verdi. İzmir için güzel olan, doğru olan her konuda grubumuzla birlikte yanınızda olacağımıza söz veriyoruz. İzmir için daha iyinin ve doğrunun yapılması için mücadele vereceğiz".

İYİ Parti Grup Başkan Vekili Kemal Sevinç
"Uzun yıllar görev yaptığım ve yüzlerce projeye imza koyduğum belediyede meclis üyesi olarak görev yapmanın onurunu yaşıyorum. Güzel İzmir'in gelişmesine,  yaşam seviyesinin yükseltilmesine etkili olacak projelere olumlu yönde katkı koyacağımızı belirtiliyorum"

MHP Grup Başkan Vekili Selahattin Şahin
"Bundan sonra İzmirimiz için,  birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Hepimize hayırlı uğurlu olsun"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Batur’a EBSO’dan tebrik ziyareti
Sonraki Haber KSK'li yelkenciler Portekiz'de yarışıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?