ANA SAYFA > İZMİR > İZBAN'da grev başladı

İZBAN'da grev başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İZBAN'da grev başladı

Zam teklifleri kabul edilmediği için grev kararı alan İzmir Banliyö Sistemi AŞ'nin (İZBAN) çalışanları astıkları pankartlarla greve başladı.

Çiğli ilçesindeki İZBAN Genel Müdürlüğü önünde toplanan çalışanlar, gece vardiyasında çalışan iş arkadaşlarının mesailerinin bitmesiyle "Bu iş yerinde grev vardır" yazılı pankart hazırladı. Polis ekiplerinin güvenlik önlemi aldığı grevde çalışanlar, İZBAN'ın Halkapınar ve Alsancak duraklarına da aynı pankartlardan astı.

Öte yandan İZBAN'dan yapılan açıklama ise şöyle:

"İZBAN, grev nedeniyle oluşan mağduriyeti azaltabilmek amacıyla yoğun saatlerde seferler düzenliyor. Yolcu sayısının en fazla olduğu bölgeler olan Çiğli ile Adnan Menderes Havalimanı arasında 24 dakikada bir kısıtlı kapasite olarak başlayan seferler, grev kapsamı dışındaki makinistlerle gerçekleşiyor. Seferler 06:30 ile 11:00, 16:00 ile 22:00 saatleri arasında yapılıyor."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Büyükşehir'den İZBAN grevi için önlemler
Sonraki Haber Toros: Sahadan puanla ayrılmaya alışmışken bu sonuçla yıkıldık

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?