ANA SAYFA > İZMİR > İşçi Partisi'nden İzmir Barosu'na ziyaret

İşçi Partisi'nden İzmir Barosu'na ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İşçi Partisi'nden İzmir Barosu'na ziyaret

İşçi Partisi İzmir İl Başkanı Tugay Şen ve beraberindeki heyet İzmir Barosu Başkanı Aydın Özcan’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Baro Başkanı Aydın Özcan’a ve yönetim kuruluna yeni görev döneminde başarılar dileyen Şen, Cumhuriyetçi Avukatların elde ettiği başarının tüm Türkiye’ye umut verdiğini söyledi. Şen sözlerine, “İşçi Partisi olarak İzmir Baro’sunun yönetimine ‘Mustafa Kemal’in Askerleriyiz’ diyen bir anlayışın gelmesinden çok memnunuz. Önümüzdeki dönemde Baro'ya önemli görevler düşüyor.Bağımsızlık ve laiklik mücadelesinin öncüsü İzmir'de hep birlikte mücadele etmeye hazırız.İzmir Barosu'nun bu sorumluluğu yerine getireceğine eminiz.” diyerek devam etti.

İşçi Partisi’nin ziyaretinden memnun olduğunu belirten Özcan, “Cumhuriyetçi Avukatların görüşü doğrultusunda ilk ziyaretimizi Anıtkabir’e yaptık. Cumhuriyetin temel değerlerine, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı olarak faaliyetlerimize devam edeceğiz. İlk olarak İzmir Barosu’nun internet sitesine Türk Bayrağı’nı yeniden koyduk, şimdi de çıkacak olan ilk bültenimize Türk Bayrağı’nı koyacağız” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Amatör maçta sağlık skandalı!..
Sonraki Haber Aytun Çıray ruhsatsız ve kaçak yapıları sordu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?