ANA SAYFA > İZMİR > İduğ'dan Küçük Park'ta Sevgililer Günü sürprizi

İduğ'dan Küçük Park'ta Sevgililer Günü sürprizi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İduğ'dan Küçük Park'ta Sevgililer Günü sürprizi

Cumhuriyet Halk Partisi Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa İduğ, Küçük Park'ta Bornovalı yurttaşın Sevgililer Günü'nü kutlarken CHP Bornova İlçe Örgütü, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları ile beraber yurttaşlara karanfil dağıttı.

14 Şubat Dünya Sevgililer Günü'nde Bornova Metro durağından başlayarak Küçük Park Meydan ve Sevgi Yolu'ndaki esnafla, gençlerle kadınlarla bir araya gelen ve karanfiller dağıtan Dr. İduğ: "Bornova'ya aşığız, hepimiz sevgisi ve beraberliğiyle bu kentte baharı beraber karşılayacağız" diye konuştu.

Sevgililer Günü'ne özel karanfil sürpriziyle güne başlayan Bornovalılar, İduğ'a olan sevgilerini ve desteklerini iletirken fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Özellikle kadınların ve gençlerin ilgisinin yoğun olduğu bu etkinliğe İduğ'un şu sözleri damga vurdu: "Sevgimizle yüreğinize dokunabildiğimiz her 'an' bizim için sevgililer günüdür. Size vereceğimiz en güzel hediyemiz; hizmetimiz. Bornova bizim, hepimizin."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP Karşıyaka Gençlik Kolları'nda deprem...
Sonraki Haber Sevgililer günü bereketi, Karşıyaka rekor kırdı!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?