ANA SAYFA > İZMİR > Huzurevi sakinleri için 500 atkı ördüler

Huzurevi sakinleri için 500 atkı ördüler

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Huzurevi sakinleri için 500 atkı ördüler

Lions kulüpleri üyelerinin huzurevinde yaşayan yaşlılar için başlattığı “ilmek ilmek sevgi” kampanyasında 500 atkı örüldü. Huzurevinde kalanlara küçük de olsa bir mutluluk vermeyi amaçlayan kampanyada örülen atkılar, gerçekleşecek ziyaretle yaşlılara dağıtılacak.

Kampanyayı Uluslar arası Lions Dernekleri 118 R Federasyonu Alzheimer ve Geriatri Komitesi başlattı. Huzurevinde kalan yaşlıların yalnız olmadıklarını, onları hatırlayan dostlarının olduğunu hatırlatacak bir etkinlik olarak başlayan kampanya, kısa sürede  büyüdü.  39 lions kulübünün destek verdiği kampanyaya, lions kulüpleri üyelerinin yanında eş, dost ve tanıdıkları da destek verdi. Evlerde örülen atkı ve şallar Bayraklı Lions Evi’nde toplanarak paketlendi. 

El emeği göz nuru hazırlanan atkıların huzurevi sakinlerine hediye edileceğini belirten Federasyon Başkanı Zeynep Kocasinan “ Hizmet etmeyi ilke edilen  üyelerimiz, çok anlamlı bir sosyal projeye imza attı. Küçük bir duyuru ile başlayan kampanyada üyelerimiz hiç tanımadıkları kişiler için atkı ve şal örmeye başladı. Kampanyaya çevremizdeki aile yakınlarımız ve   dostlarımız da katılarak daha da anlamlaştırdı. Merkezimizde 500 atkının toplandığını görünce çok duygulandık. Huzurevine ulaştırdığımızda mutluluğumuz daha da artacak. Emek veren tüm destekçilerimize teşekkür ediyorum” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka ligde 2.yarıyı Van Büyükşehir ile açıyor
Sonraki Haber Nike Çocuk Ayakkabı Modelleri ve Fiyatları

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?