ANA SAYFA > İZMİR > HİNDİSTAN'IN GÖZÜ VE GÖNLÜ İZMİR FUARI'NDA

HİNDİSTAN'IN GÖZÜ VE GÖNLÜ İZMİR FUARI'NDA

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
HİNDİSTAN'IN GÖZÜ VE GÖNLÜ İZMİR FUARI'NDA

83’ncü İzmir Enternasyonal Fuarı’na katılımı planlayan Hindistan heyeti, İZFAŞ’ı ziyaret etti.

İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs’ün ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, FICCI Avrupa ve Türkiye Bölümü Başkanı Rohit Sharma, FICCI  Müdürü Pankaj Verma ve Müdür Yardımcısı Jasneet Singh, N.K. Kapur & CO. PVT İdari Müdürü Jatinder Kapur, İzmir Genç İş Adamları Derneği (İGİD) Koordinatörü Üsame Kazancı, R.E. Rogers Imdia PVT  Genel Müdürü Prashant Sharma, Türk Hint Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şeker yer aldı.

İzmir Enternasyonal Fuarı’na partner ülke olma talebinde de bulunan Hindistan’ın 83’ncü İzmir Enternasyonal Fuarı’na katılımı konusunda yapılan görüşmede; heyet yetkilileri bu sene Hindistan olarak özellikle Türkiye odaklı çalışıldığını belirttiler. Hindistanlı yetkililer, 83’ncü İEF’ye katılım yapmak istediklerini ve fuarı önemsediklerini dile getirdiler.

Heyeti İZFAŞ’ta konuk etmekten memnuniyet duyduklarını söyleyen Örs, “İkinci kez ziyaretiniz organizasyonumuza verdiğiniz değerin göstergesi, bu da bizi çok mutlu etti” dedi.

Son yıllarda yeniden ilgi odağı haline gelen İEF’ye Hindistan’ın geniş ve etkin biçimde katılımını arzu ettiklerini vurgulayan Örs, “Hindistan’ın fuarımızda yer almasını isteriz, inanıyoruz ki İEF sizin için yeni pazarlar yeni fırsatlar yaratacaktır. Hindistan, partner ülke olsa da olmasa da biz katılımınızı  arzu ediyoruz” diye konuştu.

Türkiye’nin ilk uluslararası fuarı olan ve bir genel ticaret fuarı niteliği taşıyan İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) 83’ncü kez düzenleniyor. Fuar bu yıl 29 Ağustos – 7 Eylül 2014 tarihleri arasında İzmir Kültürpark’ta gerçekleştirilecek.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İZBAN'IN 200 MİLYONUNCU YOLCUSUNA ÖDÜL
Sonraki Haber KARŞIYAKA, EREĞLİ'DEN ASLI İLE ANLAŞTI

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?