ANA SAYFA > SPOR > KARŞIYAKA, EREĞLİ'DEN ASLI İLE ANLAŞTI

KARŞIYAKA, EREĞLİ'DEN ASLI İLE ANLAŞTI

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARŞIYAKA, EREĞLİ'DEN ASLI İLE ANLAŞTI

Türkiye Acıbadem Kadınlar Voleybol 2. Ligi'nde şampiyonluk hedefiyle kadro oluşturmaya başlayan Karşıyaka Voleybol Şubesi transfer çalışmalarına devam ediyor...

Karşıyakalı voleybol şube yöneticileri, teknik heyetin raporu doğrultusunda daha önce görüştükleri ve 2 gün önce de bir araya geldikleri Ereğli Belediyespor'un, eski Galatasaraylı orta oyuncu Aslı Türker'le anlaştı. 
Son 2 sezon Ereğli Belediyespor formasıyla ligde oynayan 26 yaşındaki Aslı, daha önceNumune Özcan, Emlak TOKİ ve Galatasaray formalarını da giydi.
19.11.1988 İstanbul doğumlu olan Aslı, voleybola 12 yaşında Vakıfbank Güneş Sigorta Spor Kulübü’nde başladı. Daha sonra 7 sezon 2. lig takımlarında oynadı. Galatasaray ve son olarak Ereğli Belediye Spor Kulübü’nde forma giydi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber HİNDİSTAN'IN GÖZÜ VE GÖNLÜ İZMİR FUARI'NDA
Sonraki Haber KARŞIYAKADA GARSONLUK YAPAN GENÇ PKK TARAFINDAN MI GÖTÜRÜLDÜ?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?