ANA SAYFA > İZMİR > Gaziemir Belediyesi'nden spora büyük destek

Gaziemir Belediyesi'nden spora büyük destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gaziemir Belediyesi'nden spora büyük destek

Bölgesel Amatör Lige yükselen İZAKS Gaziemir Spor'a maddi manevi destek sağlamak amacıyla iş adamları ve STK temsilcileriyle bir araya gelen Başkan Şenol, "Gelin hep birlikte elimizi taşın altına koyalım. Spora ve gençlerimize destek olalım" dedi.

İZAKS Gaziemir Spor'un 78 ilden 149 takımın mücadele edeceği Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselmesiyle kenti heyecan sardı. 2013-2014 sezonunda BAL'da kenti temsil edecek kulübe maddi manevi destek sağlamak isteyen Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, iş adamları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. Belediye meclis salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Şenol, herkesi Gaziemir Spor'a sahip çıkmaya davet etti.

Kendisinin de daha önce spor kulübü yönettiğini ve kulüp yönetmenin zorluklarını çok iyi bildiğini ifade eden Şenol, "Bu kentte yaşayan herkesin kente maddi manevi borcu vardır. Bölgesel Amatör Lig'e yükselen Gaziemir Sporumuza sahip çıkmalıyız. Gaziemir'e sahip çıkmak, kentin gelişimine katkı koymak burada yaşayan her vatandaşın görevidir. Gelin hep birlikte elimizi taşın altına koyalım. Gaziemir Spor'a sahip çıkalım. Gençlere sahip çıkıp onları spora yönlendirelim ki kötü alışkanlıklardan uzak dursunlar. Spora ve gençlerimize destek olalım" diye konuştu.

Toplantıya katılan işadamları ve spor dünyasının temsilcileri ise, Gaziemir Spor'un başarısının kendilerini gururlandırdığını ifade ederek, kulübün gelişimi için her türlü katkıyı vermeye hazır olduklarının altını çizdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Üniversitesi’nde kayıtlara özel konforlu hizmet
Sonraki Haber Gezi'de ölenler Gündoğdu Meydanı'nda anıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?