ANA SAYFA > İZMİR > Foça Kitap Günleri başladı

Foça Kitap Günleri başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Foça Kitap Günleri başladı

1.Foça Kitap Günleri, 16 Ağustos - 1 Eylül tarihlerinde Beşkapılar Kalesi’nde düzenleniyor.

Foça Kitap Günleri’nin açılışı “Foça ve İzmir Kitapları” başlığı altında; ‘Babamın Foça’sı’ kitabının yazarı Handan Gökçek, ‘Direnişin adı Gültepe’ kitabının yazarı Murat Şahin ve ‘Güneşin Gizemli Kızı Mordoğan’ kitabının yazarı Cevdet Yüceer’in katıldığı söyleşiyle yapıldı.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Foça Kitap Günleri’nin ülkemiz edebiyatının sevilen isimlerinin yer aldığı bir sanat buluşması olacağını belirterek, katılan tüm edebiyatçılara ve yayınevlerine teşekkür etti.

Foça Kitap Günleri etkinlikleri kapsamında bugün saat 20.00’de Baran Aydın’ın katıldığı ‘Türk’ün Kadim Vizyonu ve Atatürk’ söyleşisi ve Ataol Behramoğlu imza günü (saat 20.00-21.00); yarın saat 20.00’de Hüsnü Arkan Söyleşisi ve imza günü gerçekleştirilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da sessiz hayatların sesi oldu
Sonraki Haber Gezgin Fest'te Hayko Cepkin'den unutulmaz gece

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?