ANA SAYFA > İZMİR > Foça Karakum Plajı'nda çevre eğitimi

Foça Karakum Plajı'nda çevre eğitimi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Foça Karakum Plajı'nda çevre eğitimi

Türkiye Çevre Eğitim Vakfı’nın organize ettiği, ‘Plajlarda Çevre Bilinçlendirme Projesi’ kapsamında bir grup gönüllü üniversite öğrencisi, Foça Belediyesi Karakum Plajı’nda (yeni plaj) etkinlik düzenledi.

7-13 Ağustos 2014 tarihleri arasında düzenlenen proje kapsamında, plajı kullananlara çevre bilinci konusunda farkındalık yaratmak amaçlanıyor.

Konu ile ilgili bilgi veren Plajlarda Çevre Eğitim Projesi Koordinatörü Abdullah Tan; “Çevre bilinçlendirme Projesi, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı’nın 4 yıldır mavi bayraklı halk plajlarında gerçekleştirdiği bir uygulamadır. Bu uygulamadaki amaç plaj kullanıcılarında çevre bilinci konusunda farkındalık yaratabilmek.” dedi.

Koordinatör Tan, Ege Üniversitesi öğrencilerinden oluşan 5 kişilik bir gönüllü grubu ile yaptıkları küçük anketlerle; plajın durumu ve temizliği gibi konularda bilgilendirme yapmayı amaçladıklarını belirterek, “Projemiz bir hafta sürecek. Bu bir hafta içinde plajı kullanan herkese bilinçlendirme amaçlı etkinlikler de düzenlenerek, Mavi Bayraklı plajları korumak ve standartlarını daha üst seviyelere çekebilmek için emek harcayacağız.” diye konuştu.

Abdullah Tan ve Yetkin Karabinalı koordinatörlüğünde yürütülen projeye Ege Üniversitesi öğrencilerinden Sibel Taşkın, Sevinç Ataş, Selin Dana, Seda Aydemir, Kezban Arslan, eşlik ediyor. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Soner Şentürk ile yeniledi
Sonraki Haber Berberlerden işbirliği teklifi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?