ANA SAYFA > İZMİR > EBSO, Türkiye Mükemmellik Ödülü’ne adım adım ilerliyor

EBSO, Türkiye Mükemmellik Ödülü’ne adım adım ilerliyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
EBSO, Türkiye Mükemmellik Ödülü’ne adım adım ilerliyor

Üyelerine verdiği hizmetlerin kalite ve standardını sürekli yükselterek öncü konumunu Ege Bölgesi Mükemmellik Ödülü ile perçinleyen Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO), Türkiye Mükemmellik Ödülü’ne doğru emin adımlarla ilerliyor. EBSO, Kalder tarafından düzenlenen ve sonuçları 19 Kasımda İstanbul Harbiye ICC Kongre Merkezi’nde düzenlenecek törenle açıklanacak olan Türkiye Mükemmellik Ödülü’nde finale kalan ekipler arasında yer aldı.

EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, EBSO’nun finale kalan ekipler arasında yer alması ile ilgili olarak yaptığı açıklamada kalite yolculuğunun önemine değinerek 2012’de Ege Bölgesi Kalite Başarı Ödülü’nü, 2014’te ise Ege Bölgesi Mükemmellik Ödülü’nü alıp Türkiye genelinde oda ve borsalara örnek olduklarını hatırlattı. Yeni hedeflerinin Türkiye Mükemmellik Ödülü’nü İzmir’e getirmek olduğunu kaydeden Yorgancılar, “Büyük Önder Atatürk’ün söylediği gibi “Sanayileşmek Kalkınmak Demektir”. Bütün ekonomik ve sosyal göstergelere baktığımızda, ulusal kalkınmanın ve uluslararası rekabet avantajı yakalamanın temel dinamiğini sanayimizin oluşturduğunu görüyoruz. EBSO olarak ülke kalkınmasında ne derece önemli bir sorumluluk taşıdığımızın farkındayız. Kurumsal gelişimin en önemli aracı olarak benimsediğimiz EFQM Mükemmellik Modeli ise bu sorumluluğu fark yaratarak yerine getirmemizi sağlıyor. Ege Bölgesi Mükemmellik Ödülü ilk adımdı. Şimdi hedefimiz önce Türkiye, daha sonra Avrupa Mükemmellik Ödülü’dür” dedi.

Vazgeçilmez değerler arasında

Ender Yorgancılar, Ege Bölgesi Sanayi Odası’nın Türkiye’de, hatta Avrupa’da ilk ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgesine sahip oda olduğunu hatırlatırken, “ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi gibi pekçok kalite standardına sahibiz. Uluslararası akreditasyonumuz var. İzmirli sanayicilere Londra, Paris, Berlin kentlerinde olduğu gibi Avrupa’daki odaların verdiği hizmetlerin aynısını aynı kalite ve standartlarda veriyoruz. Kalitenin EBSO’da vazgeçilmez değerler arasında yer aldığının bir kez daha tescillenmesi, TOBB çatısı altındaki diğer oda ve borsalara da örnek olsun” diye konuştu.

Öte yandan Türkiye Kalite Ödülü finalinde gösterilecek EBSO tanıtım filmi kapsamında EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar başkanlığında yönetim kurulu üyeleri ve çalışanlar birlikte özçekim gerçekleştirdi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Cumhuriyet ve Atatürk Günleri'nde 1920’li yıllara yolculuk
Sonraki Haber Kadın gazeteciler Çalıştay'a hazırlanıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?