ANA SAYFA > İZMİR > Duman İzmirlileri büyüledi

Duman İzmirlileri büyüledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Duman İzmirlileri büyüledi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Gündoğdu Meydanı’ndaki 19 Mayıs İzmir Mitingi’nde sahneye çıkan Duman konserine eşi Öznur Tugay ile birlikte katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda organize edilen “Millet İradesine Sahip Çıkıyor İzmir Mitingi”, Gündoğdu Meydanı’nda büyük bir coşkuya sahne oldu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve partinin tüm kadrolarıyla yer aldığı buluşmaya ev sahipliği yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve eşi Öznur Tugay, Duman konserine de katıldı.

“Sizleri seviyoruz”
Onuncu Yıl Marşı ile miting sonrasında bir kez daha sahneye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay,  Parla’yı (100’üncü Yıl Marşı) vatandaşlarla beraber söyledi. Sahnede bir konuşma yapan Başkan Tugay, “Gözbebeğimiz olan tüm gençlerinin Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.  Emin olduğumuz bir şey var; bu ülkenin gençleri çok daha iyi bir ülkeyi hak ediyor. Söz veriyorum bunun için çalışacağız” dedi.

Duman’ı alkışlıyorum
Başkan Tugay ayrıca, “Bu akşam Duman burada konser verecek. Onlara bir teşekkür borcum var. Başka bir yerde programları vardı. Bu mitingle beraber bu meydanda bizlerle birlikte olmak istediler. Duman’a İzmir adına çok teşekkür ediyorum ve onları alkışlıyorum” ifadelerini kullandı.

Çiçek verdi
Başkan Tugay ve eşi Öznur Tugay Duman’ın solisti Kaan Tangöze’ye çiçek takdim ederek selfie çekildi. Daha sonra Duman tutuklu olan gençler için Gezi Parkı’na ithaf ettiği “Eyvallah” şarkısını söyledi. Başkan Tugay ile eşi Öznur Tugay seslendirilen şarkılara eşlik ederek konsere katılan gençlerle de selfie çekildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Tugay: Türkiye kaybettiği her şeyi tekrar geri kazanacak
Sonraki Haber Karşıyaka'da Ödüllü Satranç Turnuvası’na başvurular başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?