ANA SAYFA > İZMİR > Demokrat Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı açıklandı

Demokrat Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı açıklandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Demokrat Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı açıklandı

Demokrat Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı'nı Avukat Tarcan Ülük olarak açıkladı.

Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Metin Dökmeciler "2 Aralık 2018 tarihinde Ankara'da gerçekleştirilen Temsilciler Meclisi Toplantısında Alınan karar neticesinde Demokrat Parti olarak 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Demokrat Parti İzmir İl Başkanlığı olarak irademizi ortaya koyarak 31 mart seçimlerinde halkımızın oylarına talibiz.
İzmir İl Başkanlığı olarak Üst Kurul Üyeleri, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanlarımızın ve Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Sayın Gültekin Uysal'ın onayıyla genişletilmiş temsilciler meclisi toplantısında İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızın Sayın Avukat Tarcan Ülük'ün olmasına karar verilmiştir. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızla birlikte İzmir'de 30 ilçede eksiksiz olarak Belediye Başkan Adaylarımızın ve Belediye Meclis Üyelerimizin belirlenmesi çalışmalarına devam edilmektedir" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, üst üste zirvedeki takımlarla karşılaşacak
Sonraki Haber KSK'nin tesis projesine İzmir Büyükşehir Belediyesi katkısı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?